TRAININGEN

Bootcamp Vrijdag19juni 12 e1598118192999

Bootcamp

Weer of geen weer: iedere dag ben je welkom op Daam Fockemalaan nummer 5 voor de beste bootcamptraining van Arnhem. We noemen het bootcamp, zodat het duidelijk is dat je buiten traint. Maar eigenlijk doe je een uur fysieke kracht-, conditie- en snelheidstraining. Iedere training is anders, zowel qua inhoud als qua vorm. De ene keer train je in het bos, de andere keer op een van de velden van Sportpark ’t Cranevelt. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staat voorop. Daarom bestaat de trainingsgroep uit max. 10 personen.

1 op 1 en/of 1 op 2

Een half uur of een uur intensief fysiek trainen in de buitenlucht, met volledige aandacht en… in je eentje óf met z’n tweeën! Kies je voor 1 op 1 training dan bepaal jij het moment waarop je traint en past de training beter bij wat jij nodig hebt (en de specifieke doelen die je wilt behalen). Daardoor word je nog sneller een beetje beter! Wil je af en toe ook met andere mensen trainen? Combineer de 1 op 1 training met de bootcamp training! Wij zorgen ervoor dat de trainingen goed op elkaar zijn afgestemd.

Bootcamp Zondag21juni 51
Bootcamp Dinsdag16juni 7

Next level

COMING SOON

Bedrijfssport

Trainen en bewegen is belangrijk voor iedereen (ja trainen is echt iets anders dan bewegen)! Juist om op de werkvloer kwaliteit te blijven leveren, wil je de balans tussen fysieke en lichamelijk inspanning behouden. Voor mensen die veel zitten op een werkdag en zich mentaal flink inspannen is trainen dus extra belangrijk! Maak samen met ons een trainingsprogramma dat past bij jullie bedrijf. Wij geloven heel erg in de kracht van buiten trainen, maar als jullie een ruimte binnen hebben kan dat natuurlijk ook!

Bootcamp Zondag21juni 38

f.a.q.

Meest gestelde vragen

Via de contactpagina stuur je Wouter en Judith een bericht een laat je weten dat je mee wilt trainen met de bootcamp of een gratis 30min 1 op 1 training wilt plannen.

We verzamelen op de schaatsbaan bij Daam Fockemalaan 5 in Arnhem. Vanuit daar trainen we of in Park Zypendael of op een van de velden op Sportpark ’t Cranevelt. Op zaterdag verzamelen we beneden op de ronde parkeerplaats bij Daam Fockemalaan.

Zorg voor sportschoenen en een outfit die vies mag worden. Draag laagjes; kleed je liever te warm dan te koud, je kunt altijd iets uit doen!

De bootcamp gaat altijd door. Weer of geen weer, we zijn bikkels en wat gespetter houdt ons niet tegen.

Afhankelijk van de groei van de leden en de drukte van de seizoenen komen er trainingsmomenten bij. Zoals gezegd trainen we met maximaal 10 mensen in een groep. Voor actuele trainingstijden kijk je op de ’tijden’ pagina. 1 op 1 training is mogelijk op iedere doordeweekse dag.

Zeker! Kom beginnen en wij zorgen ervoor dat jij een training krijgt op jouw niveau.

 

Je mag bij ons 3x gratis meedoen met de bootcamp. Ook de eerste 1 op 1 training (30min) is gratis. Zo kun je ervaren of je onze bootcamp leuk vindt en of trainen met onze bikkels bij je past. Vervolgens kun je kiezen voor een stempelkaart of een abonnement. Voor de kosten kijk je op de pagina ’tarieven’.

Wij hebben elke training een tas bij ons waar je sleutels, telefoon of andere spullen in kan stoppen zodat je onbezorgd kan trainen. De tas gaat meestal mee, alleen als het heel hard regent leggen we hem droog achter slot en grendel.

"Het is goed voor mij dat zij er zijn. Na een hardnekkig voetblessure heb ik weer plezier gevonden in trainen. Samen met écht leuke mensen bikkelen en lol hebben: dat doet mij goed! Mentaal en lichamelijk!"
Portretten 3
Fabiola
"Bij de Bootcamp Bikkels wordt je niet gepushed tot het uiterste, maar juist gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen."

Ruben 2
Ruben
"Weet je waarom ik bootcamp zo leuk vind? Omdat het buiten is en ik gewoon lekker kan rennen. Ik word ook nog eens heel erg sterk."

Portretten 16
Sophie
"We houden ervan om buiten te sporten. Met veel variatie, op een goede manier, waardoor we steeds fitter worden."


LydiaWillemiek e1664888157158
Lydia & Willemiek
Bootcamp

Bootcamp Arnhem

Judith en Wouter kunnen je met hun ervaring enorm goed persoonlijk begeleiden. Ze zijn twee gedreven sporters die rekening met je houden. En wanneer je niet komt opdagen word je thuis opgehaald… Grapje! 😉