WIE ZIJN WIJ?

er waren eens...

Twee kapiteins op één schip

Wij zijn Wouter (32) & Judith (33). Samen eigenaar van de Bootcamp Bikkels. Naast zakelijke partners ook partners voor het leven; sinds 2019 zijn wij man en vrouw. De onvoorwaardelijk liefde voor elkaar vormt de basis van ons bedrijf. Vanuit daar vloeien onze belangrijkste waarden en normen: genieten van het groene Arnhem, respect voor iedereen en leren van iedereen, openheid en helderheid, continue persoonlijke ontwikkeling en grote passie voor bewegen en fysieke inspanning. Lees hieronder meer over ons en kom erachter hoe wij samen een eigen koers varen. 

Judith 1 e1597155814994

Hoi, ik ben Judith!

Perfectionistisch, koppig (als een echte Bosker), leergierig, ambitieus en bom vol energie. Prachtige eigenschappen die mijn kracht vormen, maar ook al diepe valkuilen hebben laten zien. Op mijn 23e een burn-out en op mijn 32e een depressie. Ik was super slecht in niks doen en dat wat ik allemaal deed was nooit goed genoeg. Mijn gedachten gingen met me aan de haal en ik luisterde niet naar mijn gevoel. Daarom nam ik de tijd om te herstellen en daarna ging ik aan de slag met mezelf: ik stopte tijd en energie in mentale en emotionele ontwikkeling. Ik bouwde vertrouwen op, gaf aandacht aan mezelf en kreeg respect voor wie ik ben. Nu zie ik wat ik wel heb en voel me sterker dan ooit. Ik kan omgaan met druk, goed voor mezelf zorgen en ik ben gelukkig. Vanuit deze enorme energiebron, mijn enthousiasme en ervaring ben ik in staat jou te begeleiden in behalen van je persoonlijke doelen op het gebied van fysieke training, voeding, mentale veerkracht of spiritualiteit. Ik laat jou op zoek gaan naar een duurzame stijl die past bij wie jij bent, vol vertrouwen in jezelf en in je lichaam!

Wouter 2 e1597155735366

En ik ben Wouter Brus.

Bewegen en het leren hoe je eigen lijf werkt, zit in elke vezel van wie ik ben. Wat begon als een sprintwedstrijd wie het eerste op school was eindigde als mijn baan. Acht jaar lang stond ik op en ging ik naar bed met als enige doel mijn lijf sterker en sneller maken. De tijd dat ik op het hoogste niveau kon sporten voelde als bevoorrecht. Tijdens mijn sportcarrière ontwikkelde ik een nieuwsgierigheid die de andere kant belicht van het kennen van je lijf: je psyche. Het begrijpen hoe je emoties en gedachten werken en hoe je ze reguleert, werd een nieuwe passie. Beide aspecten zorgen er nu voor dat ik iedere dag verschillende mensen spreek en hierbij help. Ik wil doorgronden hoe iemand beweegt, leert en leeft. Ik wil mensen het gevoel geven dat ze met wind mee fietsen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het trappen en waar je heen wil, ik duw je in de rug. Mijn energie haal ik uit de progressie die voortkomt uit deze duw. Waardoor ik ook op mijn eigen fiets met plezier hard kan blijven trappen. Mocht je met een specifieke psychologische vraag zitten, dan kun je een afspraak maken in mijn praktijk Goed Gemoed.

én twee volmatrozen

Karin (Just Active) & Friso (Beweegkracht) 

Karin
Friso 4

Volg ons en onze bikkels via social media

Bootcamp

Over Ons

Judith en Wouter kunnen je met hun ervaring enorm goed persoonlijk begeleiden. Ze zijn twee gedreven sporters die rekening met je houden. En wanneer je niet komt opdagen word je thuis opgehaald… Grapje! 😉